ШИРОКО ФОРМАТЕН ПЕЧАТ

За да помогнем на клиентите си да популяризират своите продукти, услуги и идеи, предлагаме различни варианти печатна реклама. Бордове, транспаранти и табла. Ние предлагаме широка гама от печатни материали: за предно осветление винил, задно осветен винил, строителна мрежа, PVC фолио, транслуцентно  PVC фолио, перфорирано PVC фолио, сетлоотразително PVC фолио, PVC плоскости 0,5/2/3/5/8мм, пенокартон 3/5мм, канаваца, хартия и други.

|
     
Дигиталният печат е сравнително нова технология, която все повече навлиза в нашия живот. С богатството на изразните си средства и пъстротата на цветните изображения той може да пресъздаде живо всяка идея. Не случайно се възприема като заместител на телевизионната реклама.
Солвентен Печат
Солвентните технологии за дигитален широкоформатен печат се отличават с голяма устойчивост на външни условия. Като основа на мастилата се използва разредител, който разтваря PVC повърхностите. Идеална технология за производство на външна реклама с висока устойчивост.
UV печат
Това е най-съвременната технология на печат с мастила от течен полимер, които се втвърдяват при облъчване с UV светлина. Моменталното съхнене на мастилата дава възможност на тази технология да се използва за директен печат върху всякакви материали, като PVC плоскости, пенокартони, плексиглас, текстил, хартия, алполик, дърво, стъкло, алуминии и много други. Качеството на печат е много високо в пълноцветен режим, което на практика измества сито печатните технологии.
Текстилен печат
Развитието на дигиталните технологии, класическият метод на щамповане се измества от директния печат със сублимационни мастила в късите серии и нестандарните размери и формати. Използването на дисперсни мастила и последващата апретура при 180 градуса целзии позволява перфектни резултати при печат на полиестерни тъкани. Тази технология позволява изработката на: знамена, банери, тенти, чадъри, хоругви, завеси, покривки, декори и други продукти.
   

reklama.etko.info - изработено в България|R| 1989-2021