ГРАВИРАНЕ И ИЗРЯЗВАНЕ

За да помогнем на клиентите си да популяризират своите продукти, услуги и идеи, предлагаме различни варианти.

ИЗРЯЗВАМЕ ВСИЧКO
Работна площ X,Y,Z: 1295 х 1295 х 140 мм.

Материал
Дебелина на 1 пас
Цена на линеен метър на 1 пас
Плексиглас, Акрил
4 мм
1.00 лв.
PVC плоскости
5 мм
1.00 лв.
Дървени плоскости
4 мм
1.20 лв.
Еталбонд/Дибонд
4 мм
1.60 лв.
Алуминий
2 мм
1.40 лв.
|Подготовка: 15 лв.|
|
     
При изработката на съвременни средства за визуална комуникация се използват много технологии, като например отпечатване на принтер, офсетов печат, ситопечат, облепване с фолио, апликиране на изрязани букви и символи и т.н. Въпреки, че при гореизброените начини се постигат чудесни резултати, нито един от тях не може да постигне красотата на гравюрата. Днес, благодарение на съчетаването на компютърните технологии с вековните традиции при гравирането, стана възможно постигането на изключителни резултати. Сега, както и преди, гравирането се извършва чрез механично отнемане на тънък слой от материала, като по този начин се постига неповторимият ефект на успоредните пътечки, сякаш са гравирани на ръка. С нашата съвременна технологична база, постигаме точно този ефект, осигурявайки продукт, който не може да бъде сравнен с нищо друго.
Рутер Фреза
Рутер-фрезата има широкo приложение в рекламата за изготвянето на рекламни надписи и табели, гравиране на сувенири, изработка на дърворезби, медали, печати, съоръжения за ориентация, клишета. Ползва се в строителството за изрязване и гравиране на фасадни орнаменти и за разкрояване на еталбонд. В промишлеността: изработка на печатни платки, лицеви панели за машини и електроника, прототипи, форми за леене, вакуум преси, финни детайли за модели и др.
Гравира и Реже
плексиглас, пластмаси, дърво, стъкло, мрамор, керамика, текстил, кожа, корк, гума, хартия, картон, ламинирани плоскости и други неметали, както и стомана.
   

reklama.etko.info - изработено в България|R| 1989-2021