ТРАНСПОРТНА РЕКЛАМА

За да помогнем на клиентите си да популяризират своите продукти, услуги и идеи, предлагаме различни варианти.

|
     
Транспортната реклама е една от най-ефективните и евтини реклами. С облепване на автомобилите с фолио, целият автомобилен парк на фирмата може да се превърне в подвижна реклама, която работи 24 часа и едновременно с това и на мястото на продажбите. Използването на обществения транспорт като начин за реклама, чрез облепяне на автобуси, трамваи, тролеи, влакове или метро е също така много популярна и ефективна форма на реклама. Чрез нея се достига повече таргет групи, като се предвижвате до работа или вкъщи. Този ефект е още по-засилен от размерите на превозните средства, които достигат до над 100м2. По друг начин казано, рекламата върху превозни средства е един подвижен мегаборд.
Солвентен Печат
Солвентните технологии за дигитален широкоформатен печат се отличават с голяма устойчивост на външни условия. Като основа на мастилата се използва разредител, който разтваря PVC повърхностите. Идеална технология за производство на външна реклама с висока устойчивост.
Рязане на PVC фолио
Фирмата разполага с машини за изрязване на PVC фолио с готов цвят, меки плоскости за изрязване на печатна продукция на хартия или фолио и т.н. Режещият плотер е идеалната машина за изрязване на изображения, текст и печатна графика с максимална прецизност, висока скорост и надеждност.
Технологията за изрязване на детайли от PVC фолио е широко разпространена и използвана в случаите, когато имаме текстове, графика от един или няколко конкретни цвята. "ЕТКО ИНФО" ООД използва PVC цветни фолиа, като поддържа на склад повече от 60 цвята.
   

reklama.etko.info - изработено в България|R| 1989-2021